Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fifth Birthday tickers

Botosei si alte creatii

Hello everybody, cum ar zice cineva cunoscut, in sfarsit am reusit sa mai fac niste poze. Nu sunt prea interesante dar macar ajuta sa va faceti o idee despre ce am mai facut in ultimul timp. Am promis de ceva timp ca voi pune si niste linkuri cu privire la realizarea de botosei si cred ca azi chiar o voi face.



Cei galbeni sunt botosei cu talpa lucrata ca si partea din fata a labutei. Iata ceea ce vreau sa zic. Iar pentru ceilalti am folosit urmatorul model :

Se incepe cu talpa montanduse 50 ochiuri. Se lucreaza 8 randuri cu punct lenes (adica numai randuri pe fata), iar la fiecare capat de rand se mai pune cate un ochi, astfel incat dupa ce se termina cele 8 randuri ,sa ai 58 ochiuri pe andrea (adica cate 4 ochiuri crescute la fiecare capat).

Se lucreaza apoi 8 randuri cu model jerse ( un rand pe fata, un rand pe dos).

Se impart cele 58 ochiuri pe 3 andrele astfel: 24 ochiuri pe prima, 10 ochiuri pe a doua si 24 ochiuri pe a treia. Se tricoteaza numai ochiurile de pe a doua andrea. La fiecare sfarsit de rand, al zecelea ochi va fi luat impreuna cu un ochi de pe prima, respectiv a treia andrea. Se continua asa pana se realizeaza cate 12 scazaturi pe fiecare parte, apoi se lucreaza randul intreg.

Se continua 15 randuri cu model elastic (un ochi pe fata, un ochi pe dos). In final se inchid ochiurile si se coase botoselul.

Nu-i asa ca-i interesant?

Daca doriti sa aflati mai multe se gasesc tot felul de infromatii pe net, lectii in toata regula de tricotat si crosetat, rabdare sa ai sa le urmaresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu