Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fifth Birthday tickers

urmarea vizitei la medic

Ieri peste emotia de a face o vizita medicului s-a adaugat aceea de a conduce masina pe un traseu cunoscut dar neabordat de mine pana acum, insotita de nasa mea de cununie...

Asadar, posesor de bebe strumf si-a luat nasa, tot posesoare de bebe strumf, si au pornit pe drumul catre vizita la medic. Dupa o balbaiala cu parcatul, caci un sofer nerabdator nu mi-a lasat spatiu de manevra, am ajuns la destinatie.

Vizita la medic: ajuns cu zece minute mai devreme, asteptat 40 de minute... probabail defectiune de aparat. poftit in birou. asezat pe masa. si asteptat rabdatoare analiza, de fapt, imaginile ecografiei.

Medicul a fost foarte dragut si haios. M-a intrebat ce nume am ales pt copilas care este ce? Adica, ce zicem noi ca este? Pai, noi am inteles ca ar fi fetita si ne gandeam la numele de stafania. Medicul spune ceva, se uita lung la mine si asteapta. Ma uit si eu pe monitor, dar inca nu pricep nimic. Medicul repeta: baietel. Surpriza si bucurie.

L-am vazut din toate unghiurile, i-am ascultat bataile inimii, i-am vazut stomacelul, degetelele... cam tot ce se putea vedea. A fost o vizita la medic reusita.

Dupa vizita la medic, fir-ar optimizarea asta, acasa emotiile au fost maxime.

Asa... mai jos, rezultatul vizitei la medic:




Si eu, posesor de bebe strumf:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu