Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fifth Birthday tickers

Motanul Mishcu si motanica Peticutza

Cititi aventurile de la Dunare aleMotanului Mishcu

El e motanul lui kykyriky. Se pare ca e dat in urmarire generala de catre un soricel ce face afaceri cu blanuri de pisici. Soricelul asta e un fel de vanator de recompense si cine da mai mult castiga. Isi pastreaza blana adica. Asta nu prea suna a afacere curata, una necurata se cheama. (parca as fi amicul Yoda)

Pisicuta Peticutza

Iar despre Peticutza o sa ma interesez eu si o sa va furnizez mai multe informatii. deocamdata stiu ca este nepotica Motanului si dupa cat se pare, are o blana foarte pretioasa. Ar fi bine sa si-o pazeasca, altfel tot unchiul Mishcu va trebui sa plateasca rascumpararea... Si de unde atata cascaval, ca doar specializarea lui e pestele.

Afacerile cu peste proaspat sunt in floare pe Dunare. Iar vacile sunt cam zgarcite cu pisicile, in schimb darnice cu soriceii. Stiti voi povestea aceea cu soricelul salvat de o vaca, eu cred ca tot de la Dunare se trag si eroii acesteia.

Asa, pana la noi cercetari, eu va las. De fapt, dar ramane intre noi, o sa ma deghizez in pescar si o sa o iau pe Dunare in sus, sau in jos, depinde de curenti pana mai aflu noi amanunte despre familia Mishcuneata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu