Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fifth Birthday tickers

O tara de cacaciosi, constipati si nespalate

Conform unor studii bine puse la punct, realizate de catre cercetatorii britanici si interpretate de catre localnici, Romania are o populatie majoritara de diareici, constipati si femei care sufera de menstruatie, lunar chiar, dar mai ales noptile, fapt foaarte grav si problematic. E chiar mai grav si problematic decat salariul minim pe economie, taierea pensiilor, indemnizatiilor mamelor, criza din care cica ne-a scos Udrea si altele pe care le puteti adauga voi. Nu stiu altii cum sunt dar noi, romanii, cum vine vara si vrem sa mergem in vacanta da cacarea peste noi de emotie. Dar si mai grav este iarna cand de frica frigului si a secesiunii ne constipam si balonam ca nu cumva sa pierdem vreun gram si sa murim de frig sau inanitie. Dar era sa uit tocmai jumatatea de populatie care doarme agatata de lustra cu capul in jos, nu mai merge la serviciu, nu mai are viata sociala, ce mai, daca nu isi procureaza si mai multe aripioare, putere de absorbtie, game deo sau thin, ultra thin, large, small, etc.......... Dar de gene lungi pana la stele si lungime telescopica, ce mai ziceti? Dar sa nu ne abatem de la zbor. 
De la mutrele alea groaznice pe care le fac niste indivizi pe tron pana la absorbantele in forma de umbrela, cada si ce-or mai inventa, si hartia igienica care-ti strica pozele din concediu nu pot sa trag decat o concluzie: reclame de rahat, inutile si aberante intr-o lume pierduta printre gunoaie de tot felul. 
Oare astia care le gandesc si cei care le difuzeaza socotesc ca publicul tinta de handicapati social este atat de mare incat se ne bombardeze zilnic cu asa aberatii... Probabil ca da. Uite de pilda cum ma apuca pe mine logoreea acum si cum imi sangereaza creierul cand le privesc fara sa vreau oriunde m-as uita si schimba canalul. Sa vedem oare de ce as avea nevoie. De un televizor in minus cel mai probabil, caci nu cred sa gasesc in vreo farmacie remediu la stupiditatile de peste tot.

Un comentariu:

  1. ca bine zici..eu am cam renuntat la televizor..ma uit pe net doar la emisiunile tv preferate si cateodata la stiri, atat.

    RăspundețiȘtergere