Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fifth Birthday tickers

Mamica obosita

Mamica obosita de grafice si tabeluri


Am intrat cam tarziu pe blogul de mamica : posesor de bebe strumf. A fost o zi grea la serviciu, cu noi sarcini si stresul unei inspectii. Dar ziua a trecut si mamica obosita de liste de dosare si clienti nemultumiti a reusit sa mai scrie ceva din povestea Motanului Mishcu.

Mamica obosita de pe blog


Dap, si pe blog am obosit. Ca o mamica obosita si obositoare in devenire, sper ca nu o prea mare papagalita, ma repet. Ma repet pentru ca viitorii copii sa prinda mai usor cuvintele din zbor. Sunt intr-o pauza de inspiratiune, ascult neste muzica si inspir fum de betisoare parfumate. Mamica obosita s-a afumat si ametit de la betisoarele parfumate si esenta de mar si lacramioare. Posesor de bebe strumf a facut un cocteil de arome si s-a imbatat.

Blog de mamica obosita


Vai de mine, azi toata ziua m-am vaitat. Se si vede, e din rau in mai rau. Pana si blogul a obosit sa ma mai suporte. Eu il tot duc cu zaharelul, ii dau cuvinte, ii dau repetitii de cuvinte, dar cam atat, continut ioc.
Dar hai mai bine sa va spun ce mai fac. De-adevaratelea, pe bune, fara gluma... si etc. Pai, puiul creste, si e din ce in ce mai tanar si nelinistit. Sau ar trebui sa spun mai putin tanar, oare el pe masura ce creste acolo, la caldura se poate numi ca si imbatraneste? Sau imbatranirea incepe doar dupa nastere? Si acea prima etapa a imbatranirii este copilaria... Copii feriti-va, nu de magarus - asta era o emisiune de cand eram noi copii, ci de imbatranire. Deveniti intelepti, dar nu batrani. Sufletul tanar se mentine cu un strop de pasiune, o leaca de dragoste, cea mai importanta, si o permanenta curiozitate. Sa privesti lumea ca si cand ai vedea-o in fiecare zi pentru prima oara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu