Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fifth Birthday tickers

Bebe strumf asculta povesti

Bebe strumf si Motanul Mishcuneata.


Posesor de bebe strumf a mai postat pe ici pe colo cate ceva din aventurile lui Mishcuneata. Si cum povestirile lui posesor de bebe strumf au la baza surse sigure si de incredere, voi le puteti savura linistiti fara teama de a fi pacaliti.

Bebe strumf afla mai multe.


Soricelul vanator de recompense, si-a pus mustatile si coada la bataie pentru a afla unde il poate gasi pe Motanul Mishcuneata si pe nepotica Peticutza. Bebe strumf afla cu groaza ca blana motanului e in pericol de a fi pusa pe bat si vanduta pe bani grei. Dar ce nu stie bebe strumf aflati voi acum.

Ce nu stie bebe strumf.


Soricelul increzator de reusita sa in a-l gasi pe motan, pune prinsoare cu un sobolan notoriu ca va avea blana felinelor in mai putin de doua zile. Sobolanul, prieten bun cu pisicile noastre, il trage pe soricel pe sfoara. Soricelul piede pariul cu sobolanul, ramanand fara mustati si codita, care ajung la gatul lui Mishcuneata.

Bebe strumf se intreaba cum de e posibil.


Ei bine, bebe strumf, sa-ti povestesc...
Intr-o noapte geroasa o sobolanita da nastere unui ghemotoc de pui. Stapanii casei in care ea si-a gasit culcusul aud chitaituri insuportabile care nu-i lasa sa doarma linistiti. Intamplarea face ca in aceeasi noapte Motanul Mishcuneata sa fie dat afara in zapada din cauza de purici. Acesta cautand razbunare, gaseste solutia salvand mama sobolan cu puii sai. le gaseste un alt culcus tot in casa stapanilor, pe undeva prin beci, unde, spera el, sobolanii o data crescuti vor devora toate alimentele stapanilor nemilosi.
Bebe strumf, iata cum Motanul Mishcuneata razbunandu-se pe stapani, a permis sobolanilor, dusmanii sai de o viata, sa creasca si sa se inmulteasca in pivnita stapanilor sai, lasandu-i pe acestia fara provizii o jumatate de iarna si o primavara intreaga.
Dar cine este acel sobolan notoriu care l-a inselat pe soricel, te poti intreba tu, bebe strumf. Ei bine, acel sobolan este unul dintre prichindeii sobolanitei, deveit prieten la catarama cu Motanul nostru. El are acum la gat un colier impletit din mustatile soricelului, iar Motanita Peticutza, nepotica lui, poarta in urechile-i delicate cate un jumatate de codita de soricel pe post de cercei.

Eh, dar eu am cam obosit acum si povestea mai paote continua si maine.

Un comentariu:

  1. mai ... posesor de bebe strumph ... tin sa te informez ca io am aflat de la paparazzi ca lucrurile stau cu totul altfel ....

    Motanul Mishcu e de fapt un mafiot care a intrat prin efractie in casa celor 2 asa-zisi stapani ai sai cu gand sa fure peste ajutat de familia de soareci din pivnita casei care i-au deskis usa de la camara cu peste.

    La skimb, soarecii au primit de la Mishcu promisiunea ca ii scuteste de taxa de protectie si ca nu ii va manca !!!

    Cu soricelul afacerist traficant de blanuri a fost alta poveste ca de fapt el voia sa puna laba pe Mishcu ca sa-l dea pe mana altor mafioti concurenti la care acest soricel afacerist avea niste datorii mai veki ...

    Peticutza e insa un personaj misterios despre care nu se stiu prea multe .... cica se imbraca doar de la Prada in blanuri scumpe, poarta bijuterii stralucitoare si scumpe si e foarte seducatoare ... se pare ca puterea ei de seductie e folosita de Mishcu pentru a fi primit in casa de oameni ca pisicuta neajutorata pentru ca apoi sa fie jefuiti si umiliti de Mishcu - cica ii pune sa faca plecaciuni in fata lui si sa-i lustruiasca pantofii si coditza ... da nu avem inca prea multe detalii asa ca poate ne lamuresti tu, daraga posesorule de bebe strumph :)

    RăspundețiȘtergere